سینک ظرفشویی

8 نکته مهم در تعویض |سینک ظرفشویی|

8 نکته مهم در تعویض |سینک ظرفشویی|

درباره سینک

سینک یکی از وسایل پراستفاده در خانه و آشپزخانه، می باشد. از شست‌و‌‌شوی ظروف تا ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات، همه و همه درون سینک انجام می‌شوند. بنابراین، وجود خط و خش، کدر شدن، زنگ‌زدگی و نشت آب بر روی آن طبیعی است و از جمله دلایلی است که می‌تواند شما را وادار کند که سینک ظرفشویی را تعویض و یک سینک مناسب و مدرن جایگزین کنید. ما در این وبلاگ ، روش تعویض سینک قدیمی و نصب نوع جدید آن را به طور کامل توضیح داده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم برای آگاهی از نحوه تعویض سینک ظرفشویی و کاهش هزینه نصب آن تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. در مرحله اول به دلیل تعویض سینک پرداخته ایم یعنی چه اتفاقاتی برای سینک آشپزخانه تان افتاده که مستلزم تعویض آن هستید.

دلایل تعویض سینک ظرفشویی

مواردی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم، از دلایل تعویض سینک آشپزخانه‌ هستند . اگر شما هم این موارد را تجربه‌کرده‌اید، بهتر است سینک خود را تعویض کنید.

  • نشتی آب
  • زنگ‌زدگی
  • رشد باکتری در بلند مدت
  • لکه، کدری و خط و خش
  • سینک مدرن

احتمالا شاید برایتان پیش آمده باشد که از برخی ویژگیهای سینک ظرفشویی خود راضی نباشید. مثلا به سینک 2 لگن نیاز داشته باشید و سینک فعلی شما یک لگن داشته باشد. و یا سینک شما عمق کمی دارد و فضای کافی برای شستشو به شما نمی دهد. و یا گذشته از همه ی اینها به دلیل کهنگی از آن دلزده شده اید. اصلا نگران نباشید، چون در ادامه به سادگی یاد خواهید گرفت که چگونه آن را با سینک ایده آل خود تعویض نمائید.

1.انتخاب و خرید سینک جدید: در ابتدا باید سایز و اندازه و ابعاد سینک قدیمی خود را به دقت اندازه گیری نمائید و سپس برای خرید سینک جدید اقدام کنید. به دقت خواسته های خود را به فروشندگان بگوئید تا متناسب ترین مدل با نیازهای شما را معرفی کنند. حتما دقت داشته باشید که از برندهای معتبر و گارانتی دار خرید کنید.دقت کنید که سینک، زدگی، پارگی و یا سوراخ نداشته باشد. اگر نمی خواهید اطراف سینک آب جمع شود بهتر است از سینکهای روکار انتخاب نمائید. سینکهای توکار نیاز به برش بر روی صفحه ی کابینت شما دارد. پس اگر پیش از این سینک روکار داشته اید می بایست سینک جدید شما نیز روکار باشد.

 مورد دیگری که در خرید سینک اهمیت دارد، همراه داشتن سیفون زیر آب مخصوص به آن است. سیفون ظرفشویی شامل قطعاتی پلاستیکی است که آب را از زیر سینک به فاضلاب هدایت می کند، به دلیل اینکه سینکها ابعاد مختلف و نیز خروجی های آب گوناگونی دارند، نیازمند سیفون و زیرآب مخصوص به خود می باشند. پس حتما این مورد را از فروشنده بخواهید.

2.جدا کردن شیر آب: در صورتیکه شیر آب بر روی سینک قدیمی شما نصب شده است ابتدا باید آن را جدا نمائید. برای این کار شیر آبی که در زیر سینک وجود دارد را ببندید. سپس شلنگی که به شیر ظرفشویی بسته شده است را از زیر آن باز نمائید.بعد از آن مهره هایی که شیر را به سینک متصل کرده است باز نمائید. حالا می توانید شیر را از بالا بیرون بکشید. دقت داشته باشید که مهره ها و واشر این شیر را در کیسه ای قرار دهید تا برای نصب مجدد آن به مشکلی بر نخورید.

باز نمودن سیفون و زیر آب ظرفشویی: سیفون ظرفشویی شامل قطعاتی پلاستیکی است که آب را از زیر سینک به فاضلاب هدایت می کند. بسته به نوع سینک شما، انواع مختلفی دارد.ابتدا با استفاده از پیچ گوشتی دو سو از بالای سینک قطعه فلزی که در بخش خروجی آب سینک نصب شده است را باز کنید. سپس کافی است که قسمت خرطومی شکلی که داخل دیوار رفته است را از آن بیرون بکشید تا این مرحله را تمام کرده باشید.

4.جدا کردن سینک قدیمی: در این مرحله می بایست سینک قدیمی خود را جدا کنید. برای این کار نیاز دارید همه ی اطراف سینک را ببینید و هرگونه اتصال را باز کنید. بسیاری از سینکها از زیر به کابینت متصل می شوند، برخی نیز برای محکم کاری بیشتر از بالا نیز به دیوار پیچ می شوند. بعد از باز کردن اتصالات با کاردک زیر سینک را از کابینت جدا نمائید. این قسمت با چسب سیلیکون (چسب آکواریوم) به کابینت زیرین خود متصل شده است.

5.تمیز کاری محل نصب: برای اینکه بتوانید سینک جدید را به خوبی با چسب سیلیکون بچسبانید نیاز دارید که محل نصب را پاکسازی نمائید.

6.چسب کاری قسمتهای اتصال: در این مرحله می بایست با چسب سیلیکون به خوبی قسمتهایی که قرار است سینک بر روی آن سوار شود را چسب کاری نمائید. چسب را به صورت نواری نسبتا ضخیم بر روی سطح کابینت بریزید.

7.قرار دادن سینک در محل نصب: نوبت به آن رسیده است که سینک خود را بر روی محل نصب قرار دهید. خوب است که کمی سینک را در جای خود فشار دهید تا به خوبی بر روی کار سوار شود و چسب به خوبی فضای میانی را پر نماید.

8.بستن شیر و سیفون زیرآب: طبق مراحلی که شیر آب را از سینک قدیمی باز کرده بودید می توانید آن را به سینک جدید متصل نمائید. در مورد سیفون زیر آب نیز طبق نقشه ای که همراه سیفون جدید به شما تحویل داده اند قطعات را مونتاژ کنید و به سینک متصل نمائید.در این مرحله شیر آب را باز نموده و نحوه خروج آب را آزمایش نمائید. در صورت وجود هر گونه چکه ای سعی در محکم تر نمودن اتصالات داشته باشید. توجه داشته باشید آب بندی سیفون زیر آب تماما از طریق واشرهای آن انجام می شود و نیازی به استفاده از نوار تفلون نمی باشد و در این مورد بر خلاف تصور برخی از افراد، تفلون می تواند در آب بندی اشکال نیز ایجاد کند.

 

برای خرید یک سینک ظرفشویی با کیفیت ، بادوام و مدرن ، می توانید از انواع مدل های سینک ظرفشویی در وبسایت گروه دنیته دیدن فرمایید. و با کارشناسان ما جهت دریافت اطلاعات بیشتر در تماس باشید.

شما شایستگی آن را دارید که با کیفیت زندگی کنید . با انتخاب محصولات دنیته ، پولتان را ذخیره کنید . برای دریافت مشاوره می توانید با کارشناسان ما در گروه صنعتی دنیته در ارتباط باشید.

بنر ارتباط با دنیته

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *