سینک ظرفشویی, مقالات

5 راه حل برطرف کردن بوی بد سینک ظرفشویی

5 راه حل برطرف کردن بوی بد سینک ظرفشویی. دنیته

حتما برای شما هم پیش آمده که هنگام شستن ظروف و لیوان ها با بوی بد مواجه شده اید. سینک آشپزخانه بدبو از مشکلات رایج آشپزخانه ها است که باید بلافاصله اقدام به رفع آن نمایید؛ چرا که می تواند سبب بدبو شدن فضا و ایجاد احساس ناخوشایند در اهالی خانه گردد.

از این رو در این مطلب می خواهیم به راهکارهای مفید وکاربردی به منطور برطرف کردن بوی بد سینک اشاره کنیم. مهم ترین نکاتی که در ادامه به آن ها می پردازیم عبارتند از:

  • علت بوی بد فاضلاب آشپزخانه
  • 5 راهکار ساده برای رفع بوی بد فاضلاب آشپزخانه
  • رفع بوی بد کابینت زیر سینک

با ما همراه باشید.

علت بوی بد فاضلاب آشپزخانه

قبل از بررسی راهکارهای مفید برای از بین بردن بوی بد سینک، ابتدا باید ببینیم علت بوی بد سینک ظرفشویی کوارتزی یا مدل های دیگر چه می باشد؟

  1. رشد باکتری ها

یکی از دلایل مهم ایجاد بو، تجمع باکتری ها است؛ چرا که باکتری ها فضای مرطوب و تاریک را دوست داشته و به این ترتیب یک فضای مناسب برای رشد آن ها فراهم می گردد. این باکتری ها با تغذیه ذرات باقی مانده غذا از روی ظروف، به بقا و رشد خود ادامه می دهند.پیشنهاد می کنیم مطلب 12 ترفند برای برق انداختن سینک ظرفشویی را نیز مطالعه نمایید.

  1. انسداد لوله های فاضلاب

همان طور که می دانید با گذشت زمان و استفاده از سینک ظرفشویی، این احتمال وجود دارد که ذرات غذا، چربی و .. در لوله های فاضلاب گیر کند. در نتیجه لوله ها مسدود شده و آب به شکل راکد داخل سینک بماند!در نتیجه آب راکد سبب ایجاد بوی نامطبوع شده و می تواند فضا را بدبو کند. با گذشت زمان، باقیمانده ذرات غذا، چربی و کف شوینده‌ها در فاضلاب یا لوله‌ها گیر می‌کنند. این عوامل باعث انسداد لوله‌ها و راکد ماندن آب می‌شوند. آب راکد بوی نامطبوع منتشر می‌کند و سینک ظرفشویی شما بدبو می‌شود.

  1. رسوبات آب

اکر محل زندگی شما دارای آب سخت با رسوبات بالا باشد، ممکن است پس از تمیز کردن ظروف، رسوبات مختلف داخل لوله های آشپزخانه جمع شوند.

در نتیجه به مرور زمان با جذب باکتری و مواد آلی باعث شدیدتر شدن بوی فاضلاب می گردد.

  1. باقی مانده مواد غذایی

چنانچه بعد از شست و شوی ظروف مختلف، اقدام به جمع کردن باقی مانده غذا نکنید، ممکن است به مرور زمان در داخل سینک و لوله ها جمع شده و به مرور زمان با تجزیه شدن این مواد، باکتری تولید گردد . در نتیجه سبب ایجاد علت بوی بد سینک ظرفشویی می گردد. به طور کلی فراموش نکنید در استفاده از تجهیزات آشپزخانه مثل: گاز توکار یا هود مخفی، بسیار ضروری است پس از استفاده به بهداشت و تمیز کردن آن اهمیت بدهید تا به مرور زمان دچار خرابی نگردد.

  1. عدم استفاده دائمی از سینک

در صورتی که در بازه های زمانی طولانی از سینک استفاده می کنید، ممکن است آب راکد و ماندن اضافی های غذا سبب تجمع باکتری و ایجاد بوی بد گردد.

5 راهکار ساده برای رفع بوی بد فاضلاب آشپزخانه

حالا که با 5 علت مهم ایجاد بوی بد سینک ظرفشویی آشنا شدیم، نوبت به آشنایی با راهکارهای رفع بوی بد آن می رسد که عبارتند از:

  1. ریختن آب جوش در سینک

ریختن آب جوش در فاضلاب کمک می کند تا مواد غذایی و چربی به راحتی حل شده و ذرات غذا و باکتری ها شسته شوند. برای این کار آب را بجوشانید و داخل سینک بریزید. به مرور زمان و با تکرار این عمل، می توانید از رفع بوی بد فاضلاب آشپزخانه اطمینان حاصل کنید.

  1. استفاده از جوش شیرین و سرکه

همان طور که می دانید محلول جوش شیرین وسرک بهترین گزینه برای رفع گرفتگی و بوی ناخوشایند سینک آشپزخانه است.

برای این کار پیشنهاد می کنیم نصف فنجان جوش شیرین را در نصف فنجان سرکه سفید ریخته و آن را داخل سینک بریزید. حالا صبر کنید تا چند دقیقه این مخلوط در داخل سینک بماند تا کم کم کف ایجاد شود. به این ترتیب چربی و بوی بد به راحتی تجزیه و خنثی می گردد. حالا سینک را با آب داغ بشویید.

  1. محلول رفع بوی بد فاضلاب

امروزه پاک کننده های تجاری مختلفی به منظور تمیز کردن تجهیزات آشپزخانه از فر توکار گرفته تا هود آشپزخانه و سینک ظرفشویی وجود دارند که حاوی مواد شیمیایی قوی هستند و به تجزیه چربی کمک می کنند.

پیشنهاد می کنیم قبل از خرید محلول های شیمیایی، ابتدا برچسب محلول را مطالعه کرده و از تمیزکننده های دارای اسید فعال استفاده نمایید.

  1. فنر زدن لوله برای رسوب زدایی

برای این کار یک فنر 5 متری دستی تهیه کنید؛ سپس سیفون زیر سینک را جدا کرده و سر فنر را وارد لوله نموده و با احتیاط آن را به جلو هل دهید تا به اندازه تقریبا 2 متر داخل لوله فرو رود. حالا شروع به عقب و جلو کردن و چرخاندن آن کنید تا به این ترتیب رسوب و باقی مانده مواد غذایی جدا شوند.

فنر را بیرون کشیده و سیفون را به لوله متصل نمایید. حالا درپوش سینک را قرار داده و کف سینک را پر از آب و پودر لباسشویی کنید تا به خوبی کف کند. در مرحله بعد، درپوش را بردارید تا سینک به خوبی شسته شود و بوی نامطبوع از بین برود.

  1. استفاده از محلول لوله بازکن

محلول لوله باز کن نیز می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای تمیز کردن سینک ظرفشویی باشد. طبق دستور روی محصول، آن را داخل لوله سینک ریخته و یک ساعت صبر کنید. حالا بخشی از سیفون را که به لوله فاضلاب دیوار سینک متصل شده جدا کرده و فنر دستی حدود 5 متری را داخل لوله قرار دهید. حالا فنر را بچرخانید و تکان دهید.

سپس فنر را بیرون آورده و سیفون را نصب نمایید. در پایان یک کتری آب جوش در داخل سینک خالی نمایید تا به خوبی تمیز گردد.

رفع بوی بد کابینت زیر سینک

مهم ترین دلایل ایجاد بوی بد کابینت زیر سینک نیز استفاده از نئوپان های نامرغوب، خیس بودن کابینت، نگه داری مواد شیمیایی در کابینت و رشد قارچ و حشرات و.. می باشد. برای از بین بردن بوی بد کابینت، می توان از راهکارهای زیر استفاده نمود:

  1. محافظت در برابر رطوبت و خیس شدن
  2. تمیز کردن کابینت با سرکه و آب
  3. تمیز کردن سطح کابینت با الکل سفید
  4. استفاده از برنج خشک یا پودر قهوه برای جذب بوی نامطبوع
  5. استفاده از محلول های تمیز کننده لوله فاضلاب

همچنین می توانید برای رفع بوی بد لوله ظرفشویی از قرص بوگیر سینک ظرفشویی استفاده نمایید.

فراموش نکنید گروه تولیدی دنیته با بیش از 10 سال سابقه با طراحی و تولید انواع سینک کوارتزی، گاز توکار یا صفحه ای، فر توکار و… در خدمت شما است. شما می توانید از بخش: پشتیبانی، تماس با ما با کارشناسان این مجموعه که همواره آماده پاسخ گویی به سوالات شما هستند در ارتباط باشید. همچنین در بخش نظرات، پاسخ گوی سوالات شما هستیم.

بنر ارتباط با دنیته

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *