سینک ظرفشویی

نکات کلیدی سینک ظرفشویی

نکات کلیدی در مورد سینک ظرفشویی

اهمیت سینک ظرفشویی 

سینک ظرفشویی در کنار شیر  ظرفشویی آشپزخانه از قدیمی‌ترین و مهمترین اجزای آشپزخانه و خانه هستند. ضروری بودن آنها باعث شده است که مدل های متفاوتی از سینک ، این وسیله پرکاربرد و پراهمیت آشپزخانه توسط طراحان ارائه شود و خلاقیت بیشتری برای استفاده بهتر آنها و متناسب با دکوراسیون آشپزخانه به کار برده شود. سینک‌ها باتوجه‌به ویژگی‌های مختلف خود، دسته‌بندی‌ها و انواع مختلفی نیز دارند. سینک‌ها را می‌توان بر اساس اندازه، نوع طراحی، شکل ظاهری، تعداد لگن، کاربردهای جانبی، عمق، جنس و متریال و… در دسته‌های مختلف طبقه بندی کرد. برای انتخاب بهترین و مناسب‌ترین نوع سینک برای آشپزخانه‌تان باید به عوامل مختلفی مثل طراحی، شکل، اندازه، سایز کانتر، شکل و رنگ و جنس متریال غالب استفاده شده در اجزای دیگر سلیقه و نوع کار فردی که غالباً در آشپزخانه کار کند، تعداد نفرات خانواده، میزان مصرف غذایی در خانه و… توجه کرد.

برای خرید سینک ظرفشویی می توانید با کارشناسان ما در گروه دنیته تماس حاصل نمایید.

دسته‌بندی سینک‌ها

اگر بخواهیم سینک‌ها را بر اساس تعداد لگن دسته‌بندی کنیم به سه دسته تک لگن، دو لگن و سه لگن می‌رسیم که هرکدام انواع و دسته‌های دیگر برای خود دارند و انواع سه لگن معمولاً دارای یک لگن کوچک در وسط حاوی یک محفظه زباله و یک تخته برش است که یکی از بهترین گزینه‌ها در آشپزخانه‌های بزرگ است. تعداد سینک بستگی به میزان استفاده شما از آن و اندازه آشپزخانه‌تان دارد. مثلاً برای آشپزخانه تک دیواره یا با کانتر کوچک، سینک دو لگن بدترین گزینه است و بهتر است از سینک‌های تک لگن متوسط یا کوچک استفاده کرد. در آشپزخانه‌های بزرگ ممکن است از سینک تک لگن استفاده کنند اما احتمالا در آشپزخانه مخفی خانه سینک دو لگن یا سه لگن دارند.

در مورد انتخاب سینک این نکته را مدنظر داشته باشید که بهتر است اندازه طولی سینک از یک سوم طول دیوار بیشتر نشود و در آشپزخانه‌های کوچک جایگذاری سینک بسیار مهم است و بهتر است در گوشه‌های آشپزخانه‌ها قرار گیرند.

سینک‌های ظرفشویی از نظر شکل

سینک‌های ظرفشویی از نظر شکل لگن نیز به انواع مختلف تقسیم‌بندی می‌شوند. مثل سینک‌های کاسه‌ای که دارای لگن نیم کره‌ای هستند سطح قفسه زیر کابینت را کمتر اشغال می‌کنند و یا سینک‌های مستطیل شکل که لگنای چهارگوش و بزرگ‌تر دارند و کاربرد بیشتری دارند.طراحی سینک‌ها تنوع بسیار زیاد و غیرقابل شمارشی دارد. برای آشپزخانه‌های کوچک، سینک‌های کوچک ذوزنقه، نیم دایره، مثلثی یا چند وجهی و دو پر برای بیشترین استفاده از کمترین فضا مناسب‌تر هستند و برای آشپزخانه‌های متوسط بسته به سبک زندگی و جمعیت خانواده می‌توان سینک‌ها را از نظر شکل و تعداد و نوع لگن بهینه‌سازی کرد. مثلاً در آشپزخانه متوسط برای جمعیت بالای ۴ نفر، سینک‌های مستطیلی بزرگ دو لگن با یک لگن مسطح می‌تواند کاربردی‌تر باشد و برای آشپزخانه‌های متوسط برای خانواده کم جمعیت سینک کاسه‌ای می‌تواند جوابگو باشد و در کنار آن فضای زیر سینک برای گذاشتن سطل زباله و بخش‌های دیگر جای بیشتری خواهد داشت.

سینک‌های ظرفشویی از نظر جنس

سینک‌های ظرفشویی استیل

پرتقاضاترین و در نتیجه پرعرضه‌ترین سینک‌های موجود در بازار سینک‌های استیل ضد زنگ هستند. آنها به‌ خاطر در کنار هم قرار گرفتن چند ویژگی اصلی و خوب که از یک سینک ظرفشویی انتظار داریم، محبوب و پرطرفدارند. از جمله این ویژگی‌ها می‌توانیم به قیمت مناسب، جنس بادوام، کیفیت قابل قبول، مقاومت در برابر مواد شوینده مختلف و سایش و ضربه، نصب آسان، تنوع بالا و تناسب بالا از نظر زیبایی‌شناسی با اجزای دیگر ساختمان اشاره کرد. جنس استیل ضد زنگ از نظر ظاهری دو نوع شفاف و مات دارد که نوع مات امروزه به علت لکه‌پذیری طرف‌دار کمتری دارد.

سینک‌های ظرفشویی گرانیتی

سینک‌های ظرفشویی گرانیتی نه از جنس سنگ گرانيت بلکه از جنس کامپوزیت هستند. تنوع رنگی و ظاهری بیشتری نسبت به استیل دارند، دوام بالا، استحکام زیاد و به‌خصوص مناسب کسانی است که سلیقه سخت‌پسندی دارند؛ ولی قیمت بسیار بالاتری نسبت به استیل دارند که باید مدنظر قرار گرفته شود.

سینک‌های ظرفشویی مسی

سینک‌های ظرفشویی مسی بیشتر شبیه به همان استیل ضد زنگ هستند که با شکل و ظاهر آنتیک و حس نوستالژیک خاصی را القا می‌کنند. این سینک‌ها طرف‌داران مخصوص خودشان را دارند.

سینک‌های ظرفشویی چدن

از دیگر سینک‌های ظرفشویی می‌توان به جنس چدن اشاره کرد. هر چند ممکن است از نظر ظاهری به استیل شبیه باشند؛ ولی تفاوت‌های جدی با نوع استیل دارند از جمله استحکام و دوام بیشتر دارند، صدای کمتری با برخورد آب ایجاد می‌کند و با رنگ‌های متنوعی که عرضه می‌کنند در کل شکل و ظاهر مدرن‌تری دارند.

سینک های ظرفشویی سنگی

این نوع از سینک‌ها بیشتر جلوه لاکچری دارد و مناسب آشپزخانه‌های مجلل و ترکیب دکوراسیون اشرافی با این نوع سینک متناسب است. از جنس سنگ‌های طبیعی و مصنوعی مثل مرمر و کورین هستند و می‌توان گفت تنوع ظاهری و شکلی و راحتی و ارزانی در حد استیل یا انواع دیگر را نباید انتظار داشته باشید.

سینک‌های شیشه‌ای

از جنس شیشه‌های سفید و مشکی هستند که جلوه‌ای کاملا مدرن دارند و بیشتر در هماهنگ‌سازی هود و اجاق گاز شیشه‌ای با طرح سینک استفاده می‌شود؛ اما مشکلاتی نیز دارند. یکی از مشکلات سینک‌های شیشه‌ای شکستن سینک است که همواره در این جنس دیده می‌شود. از این نوع سینک برای آشپزخانه‌هایی استفاده می‌شود که کار چندانی با سینک ندارند و ظاهر سینک مهم‌تر از کاربرد آن است.

سینک‌های سرامیکی

آخرین جنس از سینک‌های ظرفشویی به سینک‌های سرامیکی تعلق می‌گیرد. این سینک‌ها جزو سینک‌های کم‌هزینه و مقرون‌به‌صرفه و درعین‌حال درخشان هستند که دوام و استحکامشان در مقایسه با قیمت بسیار عالی و مناسب است. این نوع سینک درخشندگی خود را از سفال لعابی خود که به‌عنوان روکش هستند، دارا است.

سینک روکار، توکار و زیرکار

سینک ظرفشویی سه حالت روکار، توکار و زیرکار را دارد. سینک روکار همان سینکی است که لبه دارد. این مدل سینک علاوه بر قیمت پایین‌تر راحت‌تر نسب و تعویض می‌شود اما عیب و ایراد هم کم ندارد. به دلیل وجود لبه در قسمت‌های مختلف، شست وشوی سختی‌هایی پیدا می‌کند و بعد از مدتی هم لبه‌ها خم و دفرمه می‌شوند. کمی هم old fashion و دمده هستند و ظاهر قدیمی‌شان با آشپزخانه‌های امروزی هم خوانی ندارد. باید حواس‌تان به  آب بندی و نسب‌شان باشد اگر نه کار دست‌تان می‌دهند. در این مدل بهتر است از سیلیکون برای از بین بردن درز و شکاف بین صفحه و سینک استفاده شود. این نوع سینک فقط با جنس استیل تولید می شود و جنس دیگری ندارد.

سینک تو کار این روزها بیشتر باب است. توکار سینکی است که دور تا دور آن را کابینت پوشش می‌دهد. این نوع سینک تنوع زیادی در طرح و رنگ دارد و محدودیتی هم  در اندازه ندارد.  همچنین برآمدگی یا لبه در سطح آن دیده نمی‌شود. البته انتخاب سینک توکار ریسک‌های خودش را هم دارد مثلا در این سینک ها امکان نشت آب به زیر آن زیاد است و  کابینت زیر سینک زودتر خراب می‌شود. جابه جایی و تعویض‌ش هم سخت است و دردسر دارد.

اما سینک مد روز و پر طرفدار، سینک ظرفشویی زیرکار، است. اگر اولویت‌تان زیبایی است پیشنهاد ما به شما این سینک است. این سینک‌ها در بخش زیر صفحات کابینت نصب می‌شوند. معمولا سینک‌های زیرکار با صفحات کورین یا کوارتز استفاده می‌شوند. این نوع سینک انگار خلق کردند برای آشپزخانه‌های امروزی و شیک. سینک زیرکار ظرافت قابل توجه‌ای دارد. تمیز نگه داشتن این سینک از هر سینک دیگری راحت‌تر است. ولی اگر آن را می‌خواهید باید قید استفاده از کابینت زیرش را بزنید چون خود سینک حسابی جا می‌گیرد و فضا برای چیزهای دیگر باقی نمی‌گذارد. حواس‌تان هم به آب بندی‌اش باشد که تمیز و درست انجام شود و کار دست‌تان ندهد.

انتخاب بهترین سینک ظرفشویی

به طور خلاصه می‌توان گفت سینک ظرفشویی یکی از اجزای مهم در هر خانه‌ای است و متناسب با این اهمیت تنوع و بازه انتخابی وسیعی چه از نظر کیفیت و چه از نظر قیمت در اختیار دارید. برای انتخاب بهترین و مناسب‌ترین سینک قبل از خرید حسابی سرچ و تحقیق کنید تا گزینه‌ای که برای‌تان کاربرد دارد را پیدا کنید. صرف اینکه یک سینک گران باشد یا از مارک معروفی باشد دلیل نمی شود که بهترین سینک برای شما باشد. برای اطلاع از قیمت سینک ظرفشویی حتما قبل از خرید نهایی از مراجع معتبر پرس و جو کنید.

جهت دریافت راهنمایی جهت خرید سینک ظرفشویی می توانید با کارشناسان فروش ما در گروه دنیته در ارتباط باشید.

و

اضح است که آشپزخانه یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین اجزای خانه چه از لحاظ کاربردی و چه از لحاظ ظاهری و زیبایی‌شناسی است. در حالت کلی آشپزخانه متناسب و صحیح از نظر سایز و مکان قرارگیری اجزایش می‌تواند تأثیر قابل توجه‌ای در دکوراسیون داخلی ساختمان داشته باشد. اما در آشپزخانه سینک ظرفشویی نقش حیاتی و مهمی بازی می‌کند؛ نقشی غیرقابل چشم‌پوشی و اجتناب‌ناپذیر. آشپزخانه یا آنطور که پیش‌تر می‌گفتند مطبخ، متکی بر دو عنصر اصلی اجاق و ظرفشویی است. در این میان برخی سینک‌ها زود فرسوده و مستهلک می‌شوند و تمیز نگه داشتن‌شان دشواری دارد. در این مطلب سراغ سینک استاندارد و خوب رفته‌ایم و انواع مختلف سینک ظرفشویی را معرفی کرده‌ایم تا انتخابی اصولی و به‌جا برای آشپزخانه یا لاندری خود داشته باشید. اگر در فکر تعویض و خرید سینک ظرفشویی هستید این مطلب را از دست ندهید چون با توجه به قیمت سینک ظرفشویی در بازار به نفع‌تان است با اطلاع کافی به خرید بروید و ریسک نکنید.

شما شایستگی آن را دارید که با کیفیت زندگی کنید . با انتخاب محصولات دنیته ، پولتان را ذخیره کنید . برای دریافت مشاوره می توانید با کارشناسان ما در گروه صنعتی دنیته در ارتباط باشید.

بنر ارتباط با دنیته

مطالب مرتبط

دیدگاهی در مورد “نکات کلیدی سینک ظرفشویی

  1. فائزه مدیری گفت:

    ممنون محتوای جالب و ارزشمندی بود

    1. بنفشه قاسمی گفت:

      خواهش می کنم دوست عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *