سینک ظرفشویی

آموزش مراحل آب بندی سینک ظرفشویی

آموزش مراحل آب بندی سینک ظرفشویی

آب بندی سینک آشپزخانه

یکی از قسمت های پرمصرف کابینت ها، سینک ظرفشویی است. آب بندی سینک ظرفشویی باید به خوبی صورت بگیرد. اگر سینک ظرفشویی به خوبی آب بندی نشود، درزهای سینک باز شده و آب به داخل کابینت نفوذ می کند به مرور زمان کابینت های آشپزخانه دچار پوسیدگی و صدمه می شوند. اگر بموقع مشکل را حل نکنید مجبور به تعویض کابینت خواهید شد. گاهی اوقات بی‌توجهی‌های کوچک هزینه‌های زیادی در پی دارد. برای جلوگیری از پوسیدگی و آسیب به کابینت‌ها بهتر است آب‌ بندی و درزگیری سینک را به‌درستی انجام دهید.  بنابراین، جهت آب بندی کردی سینک آشپزخانه باید از چسب ها و درزگیرهای مخصوص استفاده کنید. انواع چسب های آکواریوم، سیلیکون، پلی اورتان، اپوکسی و درزگیرهای سیلیکونی و پلی اورتان برای آب بندی کردن سینک ظرفشویی کاربرد دارند.

زمان مناسب آب بندی سینک

آب بندی برای انواع سینک ظرفشویی  روکار استفاده می شود ، باید کناره های صفحه را به خوبی با سیلیکون آب بندی کنید و از بغل گازی آلومینیومی استفاده کنید. برای سینک های توکار، لبه ها  را با سیلیکون  آب بندی کنید و منتظر بمانید به خوبی خشک شود ، سپس سینک را برگردانید تا نوار لاستیکی آن جدا شود و آن را با یک حلقه سیلیکونی به ضخامت 1 سانتی متر دور سینک و روی لبه قرار دهید و سپس آن را در محل برش قرار دهید.پس از اطمینان از محل قرارگیری، سینک ظرفشویی باید با استفاده از گیره یا یک جسم سنگین به مدت چند ساعت به شدت  در جای خود فشار داده شود.  حتما قبل از نصب قرنیز، روی صفحه کابینت بین دیوار و محل اتصال را  با سیلیکون پر کنید.

می توانید مطلب مقایسه کامل سینک ظرف شویی توکار و روکار را نیز مطالعه کنید.

آب بندی سینک با چسب آکواریوم

چسب آکواریوم بهترین نوع چسب برای درزگیری و آب بندی سینک است. این نوع چسب از سیلیکون ساخته شده و بی‌رنگ و شفاف است. هم‌چنین نسبت به آب و دما مقاومت خوبی دارد. برای جلوگیری از نفوذ آب به درز سینک شما استفاده می‌شود. مهم‌ترین ویژگی‌های آن شامل :

  • قدرت چسبندگی بالا دارد.
  • نسبت به آب مقاوم است.
  • در برابر تغییرات دما مقاوم است.
  • رنگ آن به مرور زمان تغییر پیدا نمی‌کند.
  • در مقابل اشعه زیاد نور خورشید مقاوم است.
  • جلوی رشد باکتری‌ها را می‌گیرد.

مراحل درزگیری سینک با چسب آکواریوم

در این بخش مراحل آب بندی سینک توسط چسب آکواریوم را مرور می کنیم:

۱. از تمیز بودن اطراف سینک اطمینان حاصل کنید

اول محیط اطراف سینک را با آب و مایع بشورید تا تمام آلودگی های ناشی از خاک یا روغن پاک شود .

2. از کاتر برای جدا کردن چسب سیلیکونی استفاده کنید

برای اینکه بتوانید به بهترین شکل از چسب آکواریوم استفاده کنید نیاز است ابتدا چسب‌های قبلی را که در اطراف سینک زده بودید و خشک شدند، بکنید. برای این ‌کار می‌توانید از یک چاقو یا تیغ تیز استفاده کنید. اگر چسب‌ها به راحتی از محل جدا نمی‌شوند؛ می‌توانید از پاک‌کننده مخصوص درزگیر سیلیکونی استفاده کنید.

3. از دستمال و الکل برای تمیز‌کاری اطراف سینک استفاده کنید

یک از حوله آغشته به الکل برای تمیز کردن بخش‌های کوچک باقی‌مانده درزگیر قدیمی استفاده کنید. حالا برای درزگیری و آب بندی سینک با چسب آکواریوم اقدام کنید. سپس محیط را با حوله خشک کنید تا اثری آب یا خیسی روی سطح باقی نماند.

4. جداسازی چسب نواری از اطراف سینک

بهتر است پیش از خشک شدن درزگیر، نوار چسب را از اطراف سینک جدا کنید. همان‌طور که می‌بینید توانستید مراحل درزگیری و آب بندی سینک با چسب آکواریوم را به درستی انجام دهید.

5. پاک کردن درزگیر اضافه از لبه سینک

در مرحله آخر نیاز است از یک کاردک، چوب بستنی یا حتی انگشت دست خود برای هموار کردن چسب سیلیکونی استفاده کنید. اگر در اطراف لبه سینک چسب بیشتری ریخته‌اید، می‌توانید آن را صاف کنید تا کل شکاف را چسب بپوشاند. سپس باید از دستمال یا حوله مرطوب برای پاک کردن درزگیر اضافه از سینک استفاده کنید.حداقل ۲۴ ساعت منتظر بمانید تا لبه سینک به صورت کامل خشک شود. بهتر است در این مدت در تماس با آب و رطوبت قرار نگیرد.

عایق کاری سینک آشپزخانه

آب بندی در اطراف سینک آشپزخانه یک مرحله ساده است که اغلب توسط بسیاری از افراد نادیده گرفته می شود. آب بندی اطراف سینک مانع از این می شود که مواد زائد و آب به درون شکاف های کابینت ها وارد شوند.آب بندی کردن اطراف سینک های آشپزخانه یا آب بندی سینک ظرفشویی باعث افزایش دوام و ماندگاری کابینت ها می شود . استفاده از چسب و درزگیر سیلیکون مانع ورود آب و زباله به داخل شکاف ها می شود. بنابراین، حتماً باید سینک های ظرفشویی را از طریق متریال با کیفیت به خوبی عایق بندی کنید.

 انواع روش های آب بندی کردن سینک ظرفشویی

از روش های متفاوتی برای آب بندی کردن سینک های ظرفشویی استفاده می شود. استفاده از درزگیرهای سیلیکونی و چسب های آکواریوم جزو متداول ترین روش ها برای آب بندی سینک ظرفشویی است. البته از سایر چسب ها و درزگیرها نیز برای آب بندی سینک استفاده می شود که در ادامه آنها را معرفی می کنیم.

مزایای آب بندی سینک ظرفشویی با چسب

آب بندی دور سینک ظرفشویی باعث می شود که کابینت ها به مرور زمان پوسیده و خراب نشوند. چسب یکی از متریالی است که برای آب بندی سینک آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد. چسب ها از مواد باکیفیت ساخته شده اند و دارای خاصیت ضد آب هستند. بنابراین، استفاده از چسب باعث می شود که آب و رطوبت به درون شکاف کابینت و سینک ظرشویی نفوذ پیدا نکند. بنابراین، در صورتی که می خواهید آب موجود در اطراف سینک جذب کابینت نشود، باید حتماً آب بندی صورت بگیرد.چسب سیلیکونی شفاف و بدون رنگ است. به علاوه، این چسب نسبت به دما و رطوبت مقاومت پذیری زیادی دارد. بنابراین، به منظور پیشگیری از ورود به آب به کابینت ها، سینک ظرفشویی باید آب بندی شود. از ویژگی های مهم چسب های مناسب برای آب بندی می توان به چسبندگی زیاد، جلوگیری از رشد باکتری، مقاومت در برابر دما و اشعه خورشید اشاره کرد.چسب های سیلیکونی و آکواریوم می توانند فضا و شکاف بین کابینت آشپزخانه و لبه سینک را پر کنند. به علت قابلیت ضد آب بودن، آب وارد فضای کابینت نمی شود. قدرت چسبندگی بالا و مقاومت پذیری در مقابل تغییرات دما باعث شده است که بسیاری از افراد خرید چسب های آکواریوم را در برنامه خود قرار دهند. 

مزایای آب بندی سینک ظرفشویی با درزگیر

درزگیر سیلیکون جزو متریال کاربردی است که به منظور جلوگیری از نفوذ آب به داخل کابینت ها استفاده می شود. درزگیرهای سیلیکونی دارای خاصیت ضد رطوبت هستند. بنابراین، این چسب جهت استفاده برای عایق کاری سینک ظرفشویی و کابینت مورد استفاده قرار می گیرد. از مزایای آب بندی سینک آشپزخانه با درزگیر می توان به ماندگاری بالا، مقاومت زیاد در برابر رطوبت و آب و جلوگیری از ورود آب به داخل کابینت اشاره کرد.

آماده سازی سینک ظرفشویی برای عایق کاری

به منظور آماده سازی سینک ظرفشویی برای عایق کاری باید مراحلی را انجام دهید. مراحل آماده سازی سینک برای آب بندی و عایق کاری شامل موارد زیر است:

  • اول از همه باید سینک ظرفشویی را تمیز و آماده کنید. به منظور آب بندی سینک آشپزخانه باید اطراف آن را از گرد و غبار، آلودگی و رطوبت پاکسازی کنید. پاکسازی سینک را می توانید با شوینده های الکلی انجام دهید. پارچه یا حوله را با پاک کننده خانگی اسپری کنید و محل سینک را تمیز و سپس خشک کنید.
  • اگر قبلاً از چسب برای آب بندی استفاده کرده اید باید آثار باقی مانده را از طریق کاتر از بین ببرید. پس از مطمئن شدن از تمیز شدن اطراف سینک کابینت باید از چسب و درزگیر استفاده کنید.
  • در مرحله بعد از پاکسازی اطراف سینک باید چسب مورد نظر خود را برای آب بندی آماده کنید. برای استفاده از چسب باید آن را داخل پیستون تفنگی قرار دهید تا راحت تر سینک را آب بندی کنید.
  • پروسه آب بندی سینک کابینت آشپزخانه باید با سرعت یکنواخت و به آرامی انجام شود.
  • پس از اطمینان از پر شدن شکاف ها و درزها می توانید با استفاده از کاتر، سطح چسب را صاف و هموار کنید.
  • معمولاً چسب ها با توجه به کیفیت از 8 الی 24 ساعت برای خشک شدن به زمان نیاز دارند. به شما توصیه می کنیم که در این بازه زمانی از سینک ظرفشویی استفاده نکنید. استفاده از سینک را به زمانی موکول کنید که مراحل آب بندی به صورت کامل انجام شده است.
  • پس از خشک شدن چسب ها می توان از درزگیرهای سیلیکونی برای آب بندی بهتر و محکم تر سینک ظرفشویی استفاده کرد.

داشتن یک آشپزخانه تمیز و مرتب و عاری از هرگونه آلودگی یا وجود حشرات مزاحم و بوی ناشی از نم کابینت ها مستلزم آن است که از تجهیزات آشپزخانه با متریال عالی و با دوام استفاده کنید . ما در اینجا به شما سینک ظرفشویی دنیته را معرفی می کنیم.

شما شایستگی آن را دارید که با کیفیت زندگی کنید . با انتخاب محصولات دنیته، پولتان را ذخیره کنید . برای دریافت مشاوره می توانید با کارشناسان ما در گروه صنعتی دنیته در ارتباط باشید.

بنر ارتباط با دنیته

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *